Topmadrasser

Topmadrassen er et vigtig element, når det gælder om at sove godt. Det er det første din hud og krop møder, derfor er alfa omega, at topmadrassen passer præcis til dig. En topmadras skal fokusere på flere egenskaber - både liggekomfort, temperaturregulering og sundhedsmiljø, før du får den bedste nattesøvn - nat efter nat.  Vores topmadrasser er ØKO-TEX Standard 100 cerficeret og har alle et aftageligt og vaskbart betræk ved op til 60 grader, således du kan undgå, at der over længere tid kommer sved, hudceller og lignende ned i topmadrassen. Ved at vælge en topmadras kan du få en sundere seng og et bedre søvnmiljø. Hvis du har spørgsmål til hvilken topmadras, der passer bedst til dig, så er du velkommen til at kontakte os: /kontakt


Elegance 3200 Pur

GOD OG PRAKTISK
Topmadrassens kerne består af 25 mm PUR skum, som er en stiv skumtype, der har en god holdbarhed og støtte med et blødt hvidt betræk. Betrækket er aftageligt og vaskbart op til 60 grader. PUR skum er et letvægtsmateriale, så topmadrassen er let at vende og dreje. 


Elegance 3300 Pur 

RULLEPAKKET OG GOD HOLDBARHED
Topmadrassen består af 40 mm Pur skum kerne med et blødt aftagelig og vaskbart betræk. Topmadrassen er vendbar og giver en solid og god liggekomfort. 


Elegance 3600 Visco

3600 topmadras består af en 5 cm visco skum kerne. Viscoelastisk skum er temperaturfølsomt skum, der langsomt former sig efter din krop pga. kropsvarmen. Ligeledes hæver skumkernen sig igen, når du rejser dig fra topmadrassen. Visco skum er god til at holde på din kropsvarme hele natten.


Elegance 3900 Hybrid

Hybrid topmadrassen består af en 50 mm kerne med dette særlige åndbare og holdbare skum, der er god til at transportere sved og fugt. Ligeledes er det aftagelige betræk hud- og allergivenligt, der kan vaskes på 60 grader. 


NYHED!

Organic Gel 

BÆREDYGTIGT OG ÅNDBAR

Vores nye topmadras med bæredygtigt betræk i 100 % økologisk bomuld, der har længere og stærkere fibre end almindelig bomuld og derved længere holdbarhed. Ingen brug af insektgift, pesticider, kunstgødning eller andre sprøjtemidler, så du ungår irritation af huden med dette bløde økologiske bomuldsbetræk. Betrækket er vaskbart og både ØKO-TEX Standard 100 og GOTS certificeret. Topmadrassens kerne består af GEL, der har en god luftpermeabilitet, der gør at den er fortrinlig til at transportere sved og fugt.   


NYHED!

Sommer/Vinter Gel

50 mm Gel topmadras med årstidens temperaturregulerende betræk, vis ene side har en kølende sommer effekt og på den anden har en lun vinter funktion. Vinter-siden består af et lunt bomuldsbetræk, der varmer dig i den kolde vintertid. Sommer-siden har en særlig kølende teknologi, der holder din kropstemperatur 1.3 grader lavere end et almindelig betræk. Topmadrassen to forskellige sider er nemme aflæse, da de er indsyet med tekst - "Sommer" og "Vinter". 


Elegance 3450 Koldskum

Elegance 3450 topmadras er lavet af 100 mm kvalitetskoldskum, som kan fås i to forskellige hårdheder: H2 Medium (Anbefalet til personer, der vejer mellem 50-85 kg) og H3 Fast (Mellem 85 kg-125 kg). Topmadrassen er vendbar og fås med et aftageligt blødt hvidt betræk, der kan vaskes ved 60 grader. 


Alle vores topmadrasser kan fås i følgende størrelser:


Enkeltmandsseng: 
70-80-85-90-100 x 190-200-210-220 cm

Halvandenmandsseng:
120-140 x 190-200-210-220 cm
Ved 140 cm kan du tilvælge U-split betræk, hvis dette ønskes.

Dobbeltseng:
160-180-200 x 190-200-210-220 cm
Ved dobbeltsenge med elevation, kan U-Split betræk vælges, således at dig og din partner kan hæve eller sænke hver jeres side uafhængig af hinanden. U-Split betræk har et snit i hovedenden, der tillader at I kan hæve/sænke hver for sig men stadig bibeholder følelsen af at sove sammen, da der er ingen revne, som mellem to enkelte topmadrasser.