Senge

Hos Joga Design bestræber vi os efter at alle skal kunne sove godt. Vi leverer dansk design med fokus på høj kvalitet og funktionalitet, som bliver produceret i Tyskland. Vi samarbejder så vidt muligt med danske samarbejdspartnere fx. Linak til vores elevationssenge. 


Her finder du en oversigt over vores typer af kvalitets senge: Boxmadras, Kontinental, Elevation og Boxelevation, så du nemt og bekvem kan finde den seng, der passer til dig.  


Boxmadras

Vores boxmadrassen består hovedsaglig af en solid fyrtræsramme med kvalitets fjedre polstreret med holdbart skum, hvor fjedre og skum fås i et bredt sortiment.


Kontinental

En klassisk kontinentalseng består af boxmadras, mellemmadras og topmadras, hvor mellemmadrassen giver et ekstra komfortniveau og smukt højt udseende.   


Elevation

Vores elevationssenge har trinløs hæve/sænke funktion fra Linak, der får sengen til at bevæge sig glidende let og du nemt kan indstille sengen efter dine behov. 


Boxelevation

Boxelevation er forskellig fra klassisk elevationssenge ved at madrassen er integreret i elevationsrammen, derfor findes der ikke madrasholdere for enden eller på siderne af boxelevationssenge. Et smuk og enkelt udseende.