LaPur er et af vores mest populære brands, som har vundet adskillige "Bedst i Test" i Tyskland. LaPur er en verdens klasse madras - bedre madraskomfort fås næsten ikke. LaPur madrasser er gennemtænkt til den enkeltes behov. Den tager både højde for din højde, din vægt og din brug af madrassen. 


De rigtige komfortzoner

Mange personer ligger i dag forkert på deres madrasser med symetrisk zoneinddeling. Både mænd og kvinder, store som små, får den optimale støtte på LaPur madrassen. Ikke kun p.g.a. dens perfekte zoneindeling i kvalitets koldskum, men også fordi den findes i flere hårdheder. LaPur giver dig muligheden for at vælge imellem fem forskellige hårdheder. Find den madras der passer bedst til dig.

Her er en guide til at finde den rigtige LaPur madras

Zoneinddeling efter din højde

LaPur skum er støbt i en form, hvor vi har udarbejdet 5 specialt-lavet komfortzoner alt efter din højde. Den ene ende af skumkernen er med korte komfortzoner, som er til personer, der er lavere end 175 cm og den anden er med lange støttezoner, der er til personer, der er højere end 175 cm. Uanset din højde så får du den ideale liggeretning indenfor komfortzonerne, og giver dig den fulde støtte.    

5 Hårdheder at vælge mellem

Mange størrelser

Til forskellige kropsfiler (mænd, kvinder, stor eller lille) kræves udover en perfekt zoneinddeling også, at man finder den rigtige madras hårdhed. LaPur giver muligheden for at vælge mellem fem forskellige hårdheder. Vi har for nemhedens skyld inddelt vores hårdheder efter din vægtklasse, så du lettere kan finde den rigtige LaPur madras, der passer til dig: 

H1 - Ekstra Soft (Under 60 kg)
H2 - Soft (Mellem 60-75 kg)
H3 - Medium (Mellem 75-90 kg)
H4 - Fast (Mellem 90-105 kg)
H5 - Hård (Over 105 kg)

LaPur skum kan produceres i rigtige mange størrelser, da vi ved at der ikke altid er lige meget plads i soveværelset eller du gerne vil have plads til hele familien. Derudover synes vi også at høje personer skal lave mulig for at få varmet tæerne. 

LaPur kan fås i følgende størrelser:
Enkeltmandsmadras: 
70-80-85-90-100 x 190-200-210-220 cm
Halvandenmandsmadras:
120-140 x 190-200-210-220 cm
Dobbeltmadras:
160-180-200 x 190-200-210-220 cmLaPur 5 Topmadras

LaPur 5 topmadras har en kernehøjde på 5 cm og med betræk ca. 7 cm. Topmadrassen er særdeles velegnet til elevationssenge, boxmadrasser og kontinentalssenge, hvis du ønsker en luksus topmadras med de rigtige komfortzoner, der kan vælges i op til 5 forskellige hårdheder. Topmadrassen er også fremagerende til sovesofa'er, hvor den vil give et kæmpe komfortløft til søvnoplevelsen.


LaPur 10 Topmadras

LaPur 10 topmadras har en kernehøjde på 10 cm og med betræk ca. 12 cm. Topmadrassen er god til dig, der ønsker maksimal komfort og støtte af din topmadras. Det vil være svært at finde en topmadras, der forkæler din krop mere end LaPur 10. 

Billede vist med: LaPur 10 skumkerne i organic betræk, der er 100 % økologisk bomuld. 

LaPur 15 Madras

LaPur 15 madras har en kernehøjde på 15 cm og med betræk ca. 17 cm. Da LaPur består af ren formstøbt koldskum i højeste kvalitet, kan LaPur 15 anvendes direkte på en lamelbund eller elevationsbund uden en topmadras. Topmadrassen er simpelthen overflødig på grund af LaPur fantastiske egenskaber.  


LaPur 20 Madras

LaPur 20 madras har en kernehøjde på 20 cm og med betræk ca. 22 cm. Som du kan se på billedet, har madrassen en uovertruffen komfort med både affjedrende dobbelt tube system, der er zoneinddelt med ventilerende luftkanaler. Madrassen giver dig det bedste soveklima og fuld støtte til hele din krop. Bedre Holdbarhed

Bedre Soveklima

Kernen som har en meget høj vægtfylde (RG 55) bliver helstøbt i en lukket form. Det betyder man er fri for at skære i kernen og dermed ødelægge cellestrukturen. Madrassen beholder sine gode liggeegenskaber meget længe, og selve komforten vil kun ændre sig ubetydeligt de næste mange år.

LaPur er formstøbt med dobbelt tube system med ventilerende luftkanaler. Luftkanalerne er både på liggeoverfalden samt i siderne på madraskernen. De mange luftkanaler kombineret med overfladestrukturen giver en god luftcirkulation. 

Det lækre Betræk

Forstærket sædekant

Den bløde hvide betræk er lavet af førsteklasses naturmateriale med 25% højere ventilationsevne end bomuld. Det er modstandsdygtig overfor mikroarganismer og ingen brug af kemialer, således at betrækket får en dejlig blød og hudvenlig overflade. Betrækket, som nemt kan tages af og vaskes, er fremragende til at transportere sved og fugt. Det er også nemt for dig at sætte betrækket på igen på grund af pasformen, idet det er et quiltet stretch betræk. 

Du har sikkert ikke tænkt over det, men hver gang du sætter dig på sengekanten for at gå i seng eller rejse dig, så belaster du madrassen med hele din kropsvægt. Dette resulterer oftest i at madrassen efter få års brug ender med at bue. Mange almindelige madrasser tager ikke højde for dette hyppige tryk, men det gør LaPur. LaPur har gjort kernekanten ekstra stærk ved at lave tube-systemet stoppe lidt før kanten, således at cellestrukturen bliver ekstra stabil og stærkt.

 

LaPur har også sin egen hjemmeside, hvis du er nysgerrig på at læse mere om disse fantastiske madrasser og topmadrasser: www.lapur.dk