Sengeben

Ikke mange personer er klar over vigtigheden af at vælge det rigtige sengebensæt. Hvis din seng for en forkert størrelse sengeben, kan du risikere at belaste dine knæ- og hofteled unødvendigt. Hvordan undgår du så dette? Det gør du ved at tjekke, om vinklen på dine knæ er under 90 grader, når du sidder på sengekanten. Er de under, så skal sengebenene være højere. Er vinklen over, skal du blot mærke efter om det føltes behageligt, for du skal selvfølgelig heller ikke hoppe op i din seng. Vores bensæt kan fås i flere størrelser, så du kan få den mest optimale seng - ikke kun, når du sover i den, men også når du rejser dig og lægger dig i din seng.  


Royal Stål Ben

Royal sengeben er vores meget populære bensæt. Det er lavet stål, der er børstet og har en lille sort plastik fod for at beskytte dit gulv.  

Vælg mellem højderne:
12 cm
15 cm
20 cm
23 cm


Empire Eg/Ubehandlet Ben

Vores empire serie har en konisk form, der bliver smallere forneden. Dette giver sengen et elegance og stilfuld udseende. Her er sengebenet lavet af egetræ, der står ubehandlet, hvor den smukke lyse natur tone står klart frem. Til sengebensættet vedfølger der hvide filt beskyttelsesko. 

Vælg mellem højderne:
12 cm
15 cm
19 cm
23 cm

Empire Eg/Olie Ben

De smukke komiske sengeben, der er lavet af egetræ, kan også fås med oliebehandling, hvilket giver et mere gylden og varmere udtryk. Til bensættet medfølger hvide filtsko, der beskytter dit gulv. 

Vælg mellem højderne:
12 cm
15 cm
19 cm
23 cm

Empire Hvid Ben

Empire ben i hvid består af bøgetræ, der er hvidmalet. Dette giver sengen et rent og rolig udtryk. Fordelen ved malet sengeben er at de nemt kan tørres af med en fugtig klud.  Til bensættet medfølger hvide filtsko til at beskytte gulvet.


Vælg mellem højderne:
12 cm
15 cm
19 cm
23 cm 


Empire Sort Ben

De sortmalet bøge Empire ben giver sengen et mere sofistikeret udseende. Sort Empire bensæt er også velegnet som støtteben pga. dens sorte farve, der nærmest bliver usynlig under sengen. Til bensættet medfølger filtsko.

Vælg mellem højderne:
12 cm
15 cm
19 cm
23 cm


Design Bensæt

Vi udvikler hele tiden nye sengeben og vi samarbejder gerne med dig for at designe nye sengeben, der passer præcist til dine behov. Vi elsker at udvikle og bringer gerne dig med ind processen. Det gælder både idéer til størrelser, udseende og materialer, det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Så hvis du har en god ide, så tøv ej med sende din ide ind til os og lad os se, om det er noget vi kan bringe til virkelig.