Sengeborde

Enhver smuk seng burde have et flot og praktisk natbord til at fuldende soveværelsets funktion. Der skal både være plads til telefonen, et glas vand, briller, smukker, en tablet eller en god bog alt efter hvem man er. Ligesom en seng er natborde også meget indiviuelle, men vi har tendens til at vælge vores natborde for små, da vi gerne vil have dem til at syne og fylde så lidt som muligt. Derfor går vi meget op i at vores natborde både skal være flotte men også praktiske, så du ikke kan bekymre dig om pladsen og kan få din gode nattesøvn. 


Simon Sengebord

Masser af opbevaringsplads 
Opgrader dit soveværelse med dette stilfulde og praktiske natbord, hvor du nemt kan skjule dit natbordsrod. De to skuffer er perfekt til småting. Bordet fås i sort eller hvid med egetræs ben.


Mål: 
Bredde: 40 cm
Dybde: 30 cm


Kay Natbord

Nordisk stemning i soveværelset
Let og roligt sengebord med åben hylde og runde hjørner. Det lækre lyse egetræ mod de sorte/hvide farver giver en god kontrast og inviterer naturen indenfor. Vælg mellem bord i enten hvidmalet, sortmalet eller egetræs look med bensæt i enten sort eller ubehandlet egetræ. Dette bord kan også fås som væghæng.


Bredde: 40 cm
Dybde: 30 cm
Hyldehøjde: 10 cm